INDIASE KEUKEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiase Keuken. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 21:01 Uitstekend als altijd.
13 jul 2024 om 22:54 I often order from this place but this time the food was not to my liking. Butter chicken was too sweet ( i felt i had dessert/pudding, not a curry)
13 jul 2024 om 11:29 Heerlijk eten en goed warm. Bezorging was snel. Butter chicken met naan is echt een aanrader!
11 jul 2024 om 0:03 Behoorlijk snel bezorgd, vriendelijke bezorger, Erg lekker en goed eten! Ik begrijp de slechte review's van anderen niet. Het is echt lekker indiaas eten. De bezorger was heel vriendelijk en de bezorgtijd wat ook super! Ik ga zeker nog eens bestelle
8 jul 2024 om 22:32 Food was delicious
8 jul 2024 om 19:20 Bestelling op tijd, heerlijke butter chicken!
8 jul 2024 om 15:03 Order kwam vlot, eten was heerlijk en genoeg!
5 jul 2024 om 22:58 Erg lekker.
30 jun 2024 om 20:55 Heerlijk eten. Lachha Paratha favoriete bijgerecht :-) Eten op bepaald tijdstip besteld en het kwam precies op tijd.
14 jun 2024 om 23:30 Eten was heerlijk, bezorgtijd was ongelofelijk snel! Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ze geen halal vlees/kip hebben.
12 jun 2024 om 7:52 Heerlijk zoals altijd!
3 jun 2024 om 20:36 Allebei gerechten waren zoet, ik had gevraagd voor indian style. Jammer!!